Business coaching

Mijn werkervaring bestaat uit ruim 20 jaar werkervaring bij ABN AMRO Bank, waarvan 10 jaar in uiteenlopende rollen gericht op zakelijke en particuliere kredietverlening.

Vervolgens ben ik circa 5 jaar actief geweest binnen project management/ programma management in uiteenlopende rollen zoals projectsecretaris, projectleider, project manager en programma ondersteuner op het raakvlak van IT en business. Ook verschillende rollen binnen HR bekleed.

De laatste jaren was ik werkzaam als Senior Sales Manager voor Preferred Banking, waarbij voor het kantorennet en call center doelstellingen werden geformuleerd, gefacliteerd dat dit haalbaar was.

Na mijn vertrek bij ABN AMRO Bank ben ik naar de andere kant van de tafel geschoven, en heb voor het ondernemerschap gekozen en van daaruit 2 bedrijven opgestart. Naast dit bedrijf ben ik eigenaar van Van Gogh Exclusive, betrekking hebbend op het leven van Vincent van Gogh.

De volgende elementen maken me een all round business coach;

  • Bedrijfseconoom, met een langdurige ervaring in kredietverlening binnen de financiele sector; ik spreek de taal van de banken en weet wat belangrijk is en wat de aspecten zijn waar de banken naar kijken. Veel ervaring met het opstellen en beoordelen van ondernemersplannen.
  • Affiniteit voor marketing/ sales; kennis inbreng vanuit Open Circels van Nisandeh Neta en eigen ervaring als sales/ marketing manager. Binnen Open Cirkels/ Business Bootcamp wordt aan ondernemers in duidelijke stappen aangegeven wat belangrijk is.
  • Grote kennis van inzet van social media zoals linkedin, facebook, nieuwsbrieven, twitter en google plus
  • Veel netwerk ervaring opgedaan door uiteenlopende lidmaatschappen en ook BNI membership. Waar bestaat je pitch uit en hoe vind je de juiste klanten voor je product.
  • NLP elementen voor het persoonlijke stuk.
  • Ruime ervaring in de agrarische sector, omdat ik in Oud-Beijerland, Lisse, Noordwijkerhout en Nieuw Vennep veel met deze sector in aanraking kwam; evenals in de plaats waarin ik ben opgegroeid Zundert.

Ik begeleid (startende)MKB ondernemers en ZZP ers in het zetten van verdere stappen in hun business en dat vindt plaats in de vorm die we samen afspreken. Ik help met de implementatie van je geformuleerde business stappen.