Agenda

Basistraining Kennismaken met NLP
Contact 0612427393

Basiscursus kennismaken met NLP

In deze basiscursus Neurologisch Programmeren (NLP) maak je kennis met het ontstaan van NLP en de achtergronden van deze inmiddels succesvolle methodiek. Er wordt aandacht gegeven aan de kracht van taal, het stellen van doelen en handvatten om communicatie te verbeteren en effectiever te laten zijn. In 8 avonden herken je al veel van de gehanteerde NLP basisprincipes.

Over de cursus

In de basiscursus wordt je als deelnemer in de vorm van bijpassende oefeningen uitgedaagd om zelf te ervaren en te voelen, waarom je altijd DOET wat je DOET en als je altijd hetzelfde blijft doen, wat is het gevolg daarvan? Ben je daar gelukkig over? Tevens wordt je uitgenodigd om je eigen ervaringen te delen in de groep deelnemers, zodat anderen ook hiervan kunnen leren. Aan het begin van de cursus wordt een reader uitgereikt, die je achteraf als naslagwerk kunt gebruiken en waarin de oefeningen beschreven staan.

De cursus biedt een interactieve afwisseling van theorie, filmpjes, oefeningen en ervaringen uitwisselen binnen het eigen persoonlijk proces.

De opbouw van de cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Wat is NLP nu precies
  •  De basisprincipes vanuit NLP
  •  Verbale versus non-verbale communicatie
  •   Communicatievoorkeursstijlen
  •   Verbeteren van contact
  •   Doelen stellen
  •   Overtuigingen
  •   Taalpatronen, zit je vast in de mogelijkheden vanuit taal of zijn er verbeteringen mogelijk

Bij de cursus ontvang je een reader.

Voor wie:

Voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in onderwerpen op het gebied van communicatie; 
 
> Voor iedereen die tegen zaken aanloopt, die hij/ zij wil veranderen. Alleen niet weet hoe
 
De kosten voor deze training van 8 avonden bedragen EUR 299,= incl BTW.

 

Locatie Gezondheidscentrum Sligchers, Sint Bavostraat 27a, 4891 CG Rijsbergen
Marie-Louise van der Kloot is werkzaam als zelfstandig trainer en (business) coach en is opgegroeid in Zundert. Tijdens haar studie bedrijfseconomie te Rotterdam, kwam ze al in contact met de psychologische aspecten van marketing en verkoop. Na haar jarenlange werkervaring bij ABN AMRO Bank, verdiepte ze zich in NLP bij het opleidingscentrum NTI NLP te Limmen en is internationaal gecertificeerd NLP trainer. Ze heeft zelf ervaren dat de tools van NLP, krachtige instrumenten vormen voor zelf inzicht en beter contact met anderen. Dit heeft zij eveneens teruggezien bij eerdere deelnemers van deze basistraining.

Agenda