Missie & Visie

mlk human compass is gericht op de ontplooiing van de mens in de verkoop en op de werkvloer. Focus: zakelijke dienstverlening omdat deze aansluit bij mijn ervaringen. Mijn benadering is mensgericht. Kernwoorden zijn kracht en helderheid.

Op dit moment is het voor medewerkers en managers binnen zakelijke dienstverlening  erg onrustig.

De werkdruk is hoog en de managementkoers verandert regelmatig. Dit maakt het lastig om zelf vanuit je rol als medewerker of manager in je kracht te blijven, terwijl gevraagd wordt om hoge prestaties te leveren. Het aangeboden trainingsaanbod gaat voornamelijk uit van de ratio, terwijl zich op emotioneel niveau en op onbewust niveau zich processen afspelen waaraan binnen het bestaande trainingsaanbod nauwelijks aandacht besteed wordt.

Herken je je hierin? Ben je op zoek naar mogelijkheden en oplossingen om bestaande situaties te doorbreken? De aangeboden trainingen en bieden een mogelijkheid om veranderingen te realiseren. 

De benadering van mlk human compass gaat uit van de mens, de doelstellingen en biedt oplossingen die naast de rationele aspecten, aangevuld worden met NLP en energetisch werk. Hierdoor wordt het bestaande ontwikkelingsproces goed ondersteund. 

Missie

Binnen de zakelijke dienstverlening effectieve technieken introduceren en toepassen, gericht op de verkoop en de werkvloer, waarbij aandacht wordt besteed aan onbewuste en emotionele processen, waardoor managers en medewerkers zich beter kunnen ontplooienen gemakkelijker in staat zijn om succesvol te zijn en hun doelen bereiken. Dit vanuit kracht en helderheid.

Welkom